Σχετικά με εμάς

Το γραφείο μας ξεκίνησε τη λειτουργία του με την επωνυμία "ARTECH - art & technology" για πρώτη φορά το 2002. Έως τότε λειτουργούσε ως αυτόνομο αρχιτεκτονικό γραφείο. 

Το όνομα προέκυψε από το αντικείμενο της δουλειάς μας και την αγάπη μας για αυτή, το συδυασμό δηλαδή της τέχνης και της τεχνολογίας - δύο αντικειμένων ανεξάρτητων & διαφορετικών- και ταυτόχρονα αλληλένδετων.

Στην καθημερινότητα μας χρησιμοποιούμε σύγχρονα προγράμματα σχεδίασης και υπολογισμών, για το καλύτερο αποτέλεσμα - ενώ επιλέγουμε και εφαρμόζουμε τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά στις κατασκευές μας.

Μέσα από η σελίδα μας, μπορείτε να πληροφορηθείτε για το γραφείο μας, τα έργα που πραγματοποιήσαμε και τους συνεργάτες μας.

Πάντα ενημερωμένοι στην τρέχουσα νομοθεσία, σκοπός μας είναι η προστασία και διαφύλαξη των δικών σας συμφερόντων, σε προσιτές τιμές και σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι σταθεροί πελάτες μας- όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στην αγορά εργασίας - είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας των εργασιών για εσάς & η καλύτερη διαφήμιση για εμάς!