Τεχνικές Υπηρεσίες

Οι τεχνικές υπηρεσίες που προσφέρει το γραφείο μας, καλύπτουν όλο το φάσμα της ακίνητης περιουσίας. Ξεκινώντας από την απόκτηση του ακινήτου (αγορά/ γονική παροχή/ κληρονομιά/ ανέγερση νέου ακινήτου), τη διάρκεια κατοχής του (ανακαίνιση/ συμβουλευτική/ ενεργειακό πιστοποιητικό/ τακτοποίηση αυθαιρεσιών) έως τη μεταβίβαση του (πώληση/ δωρεά/ γονική παροχή).

Παράλληλα, στηρίζουμε την επιχείρηση σας από την αρχή (διακόσμηση - κατασκευή - άδεια λειτουργίας) καθώς και σε κάθε της ανάγκη (ανανέωση πιστοποιητικού πυρασφάλειας - άδεια τραπεζοκαθισμάτων - άδεια μουσικής - τεχνικός ασφαλείας - περιβαλλοντικές μελέτες κτλ).

Είμαστε δίπλα σας, με σκοπό να εξασφαλίσουμε το συμφέρον σας - μέσα από τις υπηρεσίες μας - σε ανταγωνιστικές τιμές και σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι σταθεροί πελάτες μας- όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στην αγορά εργασίας - είναι η καλύτερη απόδειξη της ποιότητας των εργασιών μας για εσάς & η καλύτερη διαφήμιση για εμάς!

Στην αριστερή στήλη της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να διαλέξετε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει και να ενημερωθείτε σχετικά με λεπτομέρειες, καθώς και τις αμοιβές του γραφείου μας.