Καλως ηρθατε!

Η Μελετητική - Κατασκευαστική - Εμπορική Εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΙΔΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ι.Κ.Ε. με διακριτική επωνυμία ARTECH - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ι.Κ.Ε., ξεκίνησε την πορεία της το έτος 1979 από τον Χρυσαφίδη Ευάγγελο, Αρχιτέκτων Μηχανικό και Τακτικό Καθηγητή του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α.Π.Θ., ως τεχνικό γραφείο (ατομική επιχείρηση). Το 2010 αναλαμβάνουν εξ' ολοκλήρου το γραφείο οι κόρες του Ελένη & Σοφία Χρυσαφίδου και το 2019 μετατρέπουν την ατομική επιχείρηση σε εταιρεία.

Ως 2η γενιά μηχανικών, με εμπειρία στην αγορά εργασίας & γνώση της νομοθεσίας, είμαστε σε θέση για την ορθότερη αντιμέτωπιση οποιουδήποτε προβλήματος έχετε με την ακίνητη περιουσία σας.

Μια ομάδα έμπειρων μηχανικών αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση σας, αποσκοπώντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση, στην εξοικονόμηση χρόνου & χρήματος και στην αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων με την ακίνητη περιουσία σας. 
 

Σας προσκαλούμε να μας γνωρίσετε μέσα από αυτή την ιστοσελίδα και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Το επαγγελματικό προσωπικό μας είναι πάντα στη διάθεσή σας. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Γι΄αυτό καλέστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τον συνεχή αυξανόμενο αριθμό των ικανοποιημένων μας πελατών.

Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες που παρέχουμε εδώ.

Επίσης, μπορείτε να δείτε κάποια από τα έργα μας στο instagram @studio_architects και στο facebook @ARTECH - Consulting Engineers

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

ARTECH  Ι.Κ.Ε.

ΧΡΥΣΑΦΙΔΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ

ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΕΛΕΥΘ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 63, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΚ 54631, ΚΕΝΤΡΟ

ΤΗΛ. 2311.248.980 & ΦΑΞ. 2310.264.593

Νέα

Παράταση & διαγραφή οφειλών από δημοτικά τέλη στα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα

2019-02-22 17:46
Παράταση μέχρι τις 31...

Έρχεται το περιουσιολόγιο

2018-08-27 23:18
Έως το τέλος του έτους...

Υποχρεωτικά τα e-μισθωτήρια και για βραχυχρόνια ενοικίαση ακινήτου

2018-08-27 23:17
Οι εκμισθωτές ακίνητης...

Δημοσκόπηση

Ελέγξατε τα ακίνητα σας για την ύπαρξη αυθαιρεσιών;

Σύνολο ψήφων: 998